Mies rakastaa nötköttiä – muutti nimensä I Love Spamiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liverpoolissa asusteleva perheenisä on muuttanut nimensä virallisesti Mark I Love Spam Bensoniksi. Toisella nimellään mies on halunnut osoittaa rakkautensa Spam-tölkkilihaa kohtaan. Mies ei omien sanojensa mukaan saa tarpeekseen Spam-nötkötistä ja hän syö sitä joka päivä.

Markin vaimosta Anne Mosleysta ja hänen tyttäristään Eviestä ja Millystä isän Spam-villitys on lähinnä huvittavaa. Miehen onneksi myös muut perheenjäsenet pitävät tölkkilihasta. Metro-lehden mukaan Anne on loihtinut tölkkilihasta useita erilaisia aterioita, sillä netti on täynnä Spam-lihareseptejä.

Markin mukaan tölkkilihasta nauttiminen kulkee suvussa, sillä hänen isoisänsä Thomas Farrell on myös tölkkilihan suuri ystävä ja hän on aikoinaan työskennellyt Newforgessa sijaitsevassa Spam-tehtaassa. Liverpoolilaisen perheenisän tempaus on huomioitu valmistajan toimesta ja Mark onkin julistettu viralliseksi Spam-lähettilääksi.