Papparaisen erikoinen oikoreitti – tähän ei moni uskaltaisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanin Fukuokassa on kuvattu video, jolla nähdään uhkarohkea ikäihminen jokea ylittämässä. Kepin kanssa tallusteleva taatta on päättänyt käyttää suurta vesistön yli kulkevaa putkea omana henkilökohtaisena siltanaan.

Vanhempi mies kävelee tyynen rauhallisesti putken päällä pelkkä kävelykeppi tasapainonsa pitämisen tukena. Vieressä kulkee silta, mutta mies ei ole tohdinnut vaihtaa reittiään turvallisempaan vaihtoehtoon. Viraaihitiksi noussutta videota on veikattu jopa tekaistuksi, mutta RocketNews24-sivuston mukaan se on todennettu aidoksi.

Liikunta on helpoin keino nuorekkaana pysymisessä. Japanilainen ikämies on todennäköisesti pitänyt huolta kunnostaan tavanomaista paremmin, koska hänen askeleensa ovat varmoja. Yksikin horjahdus saattaisi olla kohtalokas.