Kardashian laihtui 18 kiloa – paljasti nyt millä keinoilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Blac Chynan kanssa esikoistaan odottava ja pian naimisiin menevä Rob Kardashian yllätti helmikuussa faninsa ilmoittamalla, että hän on muutamassa viikossa onnistunut laihduttamaan yli 18 kiloa. Nyt mies on kertonut löytäneensä tuolloin motivaation treenaamiseen ja laittaneensa myös ruokavalion uusiksi.

TMZ-viihdesivuston mukaan 28-vuotias Kardashian onnistui laihdutuksessaan luopumalla kokonaan punaisen lihan syömisestä ja hän noudattaa vähähiilihydraattista dieettiä. Kurinalaista treeniohjelmaa noudattava Rob kuntoilee vähintään viisi kertaa viikossa. Kardashian paljasti, että seurusteli Blac Chynan kanssa sai hänet ottamaan itseään niskasta kiinni.

Monet uskovat, että miehen elämäntaparemontin taustalla on sopimus Five Hour Diabetic -yhtiön kanssa. Kerroimme aiemmin, että yhtiö tarjosi Robille 100.000 dollarin sopimusta laihdutusohjelmaan osallistumisesta.