Juhlien välipalahitti! Näin teet herkulliset shottilasit pekonista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Innovatiivisista ruokaluomuksista tunnetussa Through the Eyes of my Belly-ruokablogissa on julkaistu ohjeet pekonishottilasien valmistamisesta. Herkullisista shottilaseista on lyhyessä ajassa tullut suosittu juhlavälipala.

Mirror-lehden mukaan pekonishottilasi sopivat suolaisen- ja makeannälkäisille juhlijoille, sillä lasi vuorataan suklaalla, jotta se olisi vedenpitävä. Herkullisen reseptin julkaisemisen jälkeen netissä on julkaistu myös videoita shottilasien valmistamisesta.

Yumm-kanavalla on hiljattain julkaistu video, jossa shottilaseja valmistetaan käytetyn talouspaperirullan ja folion avulla. Rulla kääritään folioon ja folion päälle lisätään pekonia.

Uunissa paistamisen jälkeen pekonikuppiin lisätään sulatettua suklaata ja shottilaseja jäähdytetään jääkaapissa 45 minuuttia. Sen jälkeen shottilasit ovat valmiita herkuteltavaksi. On sanomattakin selvää, että suklaapekonilasit eivät ole laihduttajan valinta.