Balettitanssista tuli hitti – kärkitossuilla hiphopia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baletti on kaunis tanssimuoto, joka taitavasti tanssittuna näyttää höyhenen kevyeltä ja satumaisen kauniilta. Eräs tanssikoulu päätti hieman uudistaa perinteistä balettia ja lisätä siihen elementtejä huomattavasti rytmikkäämmästä tanssityylistä.

Homer Hans Bryant pitää Chicagossa omaa tanssikoulua, jossa mies opettaa muun muassa balettia. Bryant kuvasi Instagram-tililleen tanssijoistaan muutaman videon, joissa tanssijat esittelevät taitojaan kärkitossuilla.

Bryant on yhdistänyt balettiin elementtejä hiphopista ja heidän taustamusiikkinaan toimiikin tunnilla Jason Derulon uusin hitti If it Ain’t Love. Videot ovat saaneet paljon ihastelua osakseen ja ne lähtivät nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Tyttöjen esittelemät liikkeet ovat todella vaativia kärkitossuilla, mutta tanssijat suoriutuvat niistä upeasti.