Yhtä asiaa Kendall Jenner ei koskaan tekisi – edes muodin vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ollessa ja isojen muotitalojen kanssa työskennellessä malli joutuu antamaan oman ulkonäkönsä välillä kokonaan ammattilaisten käsiin. Monia kuvauksia tai näytöksiä varten ulkonäköä joudutaan muuttamaan radikaalistikin, minkä myös Kendall Jenner on oppinut huomaamaan uransa aikana jo nyt.

Kendall on joutunut mallina työskennellessään kokeilemaan monenlaista, mutta on yksi asia mitä hän ei suostuisi koskaan tekemään edes muodin vuoksi. Kendall on sanonut MTV News -sivuston mukaan, että hän ei suostuisi koskaan leikkaamaan itselleen etuhiuksia. Uudessa WKorea-lehden kannessa Jennerillä on paksut etuhiukset, jotka sopivat hänelle upeasti, mutta Jenner paljastaa, että ne on tehty hiuslisäkkeen avulla.

Toinen tyyliseikka, jota Jenner ei haluaisi tehdä, on kulmakarvojen värjääminen. Jennerin kulmakarvat on vaalennettu jo useampaan kertaa muotitalojen pyynnöstä, minkä jälkeen niitä kuitenkin putoaa aina huomattava määrä pois vaalennuksen jälkeen.