Brittimies katsoi suomalaisia musiikkivideoita – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittua videoblogia pitävä englantilainen Dave Cad on saanut suomalaisen tyttöystävänsä ansiosta tutustua jonkin verran suomalaiseen kulttuuriin. Dave Cad on matkaamassa tyttöystävänsä Cat Petersonin kanssa tänä kesänä Suomeen kahdeksi kuukaudeksi, minkä vuoksi hän päätti tutustua ennen matkaansa suomalaisiin artisteihin.

Cad on julkaissut kaksi hauskaa videopostausta siitä kun hän katselee ja kommentoi suomalaisia musiikkivideoita. Ensimmäisellä videolla mies katselee yksin muun muassa Robinin, Lordin ja Antti Tuiskun musiikkivideoita. Toisessa postauksessa myös Peterson on mukana kommentoimassa videoita.

Toisella videolla Cad ja Peterson katsovat yhdessä Apulannan, Finntrollin, Cheekin, JVG:n ja Sini Sabotagen musiikkivideoita. Pariskunta pitää näkemästään ja kuulemastaan, ja yllättyy siitä miten hyvältä räppääminen suomen kielellä heidän korviinsa kuulostaa.