Mila Kunis taas raskaana – toinen lapsi Ashton Kutcherin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin Wyatt-niminen tytär on nyt noin puolitoistavuotias. Tähtipariskunta on hehkunut perheonnea koko ensimmäisen vauvavuotensa, jolle saadaan tuoreiden uutisten mukaan pian lisää jatkoa uuden lapsen myötä.

32-vuotias Mila Kunis on jälleen raskaana. Kunis paljasti asian Daily Mail -lehden mukaan viikko sitten, ja on nyt myös näyttäytynyt kasvaneen vauvavatsan kanssa ulkona ensimmäistä kertaa. Kunis nähtiin Los Angelesissa kävellessään lounaalle, jolloin naisen vauvavatsa saatiin ensimmäistä kertaa kuvattua.

Mila Kunisilla oli yllään farkut ja rento löysä toppi, josta vauvakummun pystyi jo selkeästi erottamaan. Onnea hehkuva pariskunta tulee viettämään myös ensimmäistä hääpäiväänsä ensi kuussa.

Splash
Splash