Äiti piti tytön wc-kiipeilyä söpönä – karu totuus aiheutti järkytyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stacey Wehrman Feeley oli nähnyt pienen kolmevuotiaan tyttärensä vessassa leikkimässä. Tyttö oli ollut niin hauska ja suloinen näky tasapainotellessaan vessanpöntön istuimen päällä, että äiti oli päättänyt napata tytöstä kuvan miehensä työpäivää piristämään.

Feeley kuitenkin järkyttyi saadessaan kuulla millainen leikki tytöllä todellisuudessa olikaan meneillään. Tyttö oli kertonut äidilleen harjoittelevansa sellaista tilannetta varten, että heidän kotiinsa hyökkäisi mies aseen kanssa.

Tyttö oli harjoitellut selviämistilannetta ja mennyt vessaan ajatuksenaan, että asemies ei huomaisi tyttöä hänen jalkojensa ollessa piilossa. Äiti jakoi järkytyksensä kuvan kera sosiaalisessa mediassa toivoen poliitikoilta muutosta aselakiin viimeistään nyt niin monien ampumistapausten jälkeen.