Nyt meni äänentoisto överiksi – autossa 50 kaiutinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joillakin autoharrastajilla on tavoitteena asentaa ajoneuvoihinsa kaikkien aikojen suurimmat ja parhaiten soivat kaiuttimet. Bassokaiuttimet tärisyttävät usein ääniaaltojen lisäksi myös koko autoa ja sen lähellä olevien rakennusten ikkunoita.

NYPD on julkaissut kuvan autosta, jonka äänentoisto on mennyt överiksi. Newyorkilainen autoharrastaja Nelson Hidalgo on pidätetty, koska mies oli huudattanut musiikkia autostaan Queensin Willets Pointissa keskellä yötä. Alueen asukkaat olivat soittaneet kilpaa hätänumeroon järkyttävän bassojytinän vuoksi.

NBC New York kertoo, että miehen pakettiautossa oli ollut yhteensä peräti 50 kaiutinta. Poliisit pidättivät herra Hidalgon muun muassa kohtuuttomasta melun aiheuttamisesta. Musiikkitempaus tapahtui viime viikonloppuna.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.