Tältä uusi Marvel-elokuva näyttää – Sherlock-tähti viitta yllään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel Studios -yhtiön menestykselle ei näy loppua. Studio on lennättämässä jatkuvasti uusia sankareita sarjakuvien sivuilta valkokankaalle, ja nyt vuorossa on velhohahmo Doctor Strange.

Doctor Strange kertoo Uusi Sherlock-tähti Benedic Cumberbatchin esittämästä huppukirurgista, joka menettää onnettomuuden myötä käsiensä toimintakyvyn. Mies etsii parannuskeinoa vammalleen, mutta päätyykin kouluttautumaan velhoksi Tilda Swintonin näyttelemän Muinaisen opeissa.

Kulttimaineesta nauttivaan sarjakuvaan perustuvan elokuvan ensimmäinen traileri on nyt nähtävissä Youtubessa. Cumberbatchin ja Swintonin ohella Doctor Strangen päärooleissa nähdään Rachel McAdams, Mads Mikkelsen ja Chiwetel Ejiofor. Scott Derricksonin ohjaama mystinen seikkailu saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 4. marraskuuta 2016.