Tytär muokkasi kasvonsa Snapchatillä – äiti järkyttyi ja menetti yöunensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu sosiaalisen median sovellus Snapchat on jo pitkään tarjonnut käyttäjilleen erilaisia filttereitä, joilla on hauska muuttaa kasvoja ja niiden muotoja. Nyt eräs perheenäiti on järkyttynyt nähdessään tyttärensä kasvot Snapchatissä lähes neliöksi paisuneena.

30-vuotias machesterilainen tytär Rebecca Owen lähetti Lana-äidilleen videoviestin, jonka varsinainen sisältö jäi toiseksi, kun äiti kiinnitti huomionsa vain erikoiseen näkyyn. Hän ei nimittäin tiennyt, että kyseessä oli vain sovelluksen filtteri, ja huolestui toden teolla tyttärensä tilasta.

Äiti luuli, että tytär olisi olisi käyttänyt huumeita tai saanut myrkytyksen ja pyysi tätä menemään sairaalaan. Lopulta tytär julkaisi keskustelun sosiaalisessa mediassa.

Snapchat
Snapchat

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat