Daniel Radcliffe muuttui Elijah Woodiksi – hämmästyttävä yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Radcliffe ja Elijah Wood ovat kumpikin Hollywood-tähtiä, jotka muistetaan parhaiten suosittujen fantasiaelokuvasarjojen päärooleista. Tämän lisäksi kumpikin mies myös näyttää melko samalta.

Nyt somekäyttäjiä on hämmästyttänyt Imgur-sivustolla jaettu gif-animaatio, jolla Daniel Radcliffe muuttuu Elijah Woodiksi. Näyttelijöiden piirteiden samankaltaisuus tulee hypnoottisella videolla erittäin selväksi. Animaatio on kerännyt jo yli 4 miljoonaa katselukertaa.

Elijah Wood nousi suuren yleisön tietoisuuteen Taru Sormusten Herrasta -elokuvien Frodona, kun taas Daniel Radcliffe muistetaan parhaiten Harry Potter -elokuvasarjan nimikkohahmona. Kumpikin näyttelijä on sittemmin pyrkinyt eroon siloposkisten fantasiasankareiden imagosta näyttelemällä lukuisissa synkemmissä rooleissa ja pienen budjetin draamaelokuvissa.

View post on imgur.com