Robbie Williamsin vaimo avoimena: ”Mieheni kertoo jokaisesta rakastajattarestaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias Ayda Field on ollut naimisissa 42-vuotiaan Robbie Williamsin kanssa jo kuusi vuotta. Nainen kertoi Mirror-lehden mukaan, että yksi heidän avioliittonsa pettämättömistä kulmakivistä on rehellisyys, jonka mies aina muistaakin edellisiä kumppaneita paljastaessaan.

Ayda Field kertoi, että aiemmin kovana naistenmiehenä tunnettu Robbie on ehtinyt harrastamaan seksiä todella monien tunnettujen naisten kanssa. Aina pariskunnan katsoessa televisiota, Robbie huomaa ruudussa jonkun naisen, jonka kanssa hän on ollut sängyssä.

Robbie paljastaa aina tuttujen kasvojen kohdalla vaimolleen, että hän on harrastanut kyseisen naisen kanssa seksiä.

Uusia paljastuksia tapahtuu Fieldin mukaan todella usein, kun pariskunta katsoo yhdessä televisiota. Vaimo ei kuitenkaan pidä lukemattomia rakastajia uhkana, koska niistä jokainen on vain pala miehen historiaa. Field vitsaileekin asian olevan erilainen, jos mies olisi harrastanut heidän kanssaan seksiä parin ollessa naimisissa.

@robbiewilliams hanging with daddy cool ?

Kuva, jonka Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) julkaisi

Just l left @loosewomen with my loosest man @robbiewilliams

Kuva, jonka Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) julkaisi