Harry Styles lähtee soolouralle – One Directionin ura loppu?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu poikabändi One Direction on jo jonkin aikaa viettänyt hiljaiseloa, ja yhtyeen on jopa huhuttu hajonneen kokonaan. Nyt yksi bändin jäsenistä, Harry Styles, on suunnittelemassa soolouran aloittamista.

Harry Styles on Billboard-lehden mukaan allekirjoittanut levytyssopimuksen Columbia Records -yhtiön kanssa. Levy-yhtiö on sama, jolle One Direction levyttää.

Poptähden soolourasta on huhuttu jo jonkin aikaa. Vuonna 2015 Yhdysvaltojen musiikin tekijänoikeuksia valvovan ASCAP-järjestön tietokantaan kirjattiin kappaleita, joiden tekijöiden joukossa oli Harry Stylesin nimi.

Styles ja One Directionin muut jäsenet eivät ole toistaiseksi kommentoineet asiaa. Menestyksekkäästä urasta huolimatta poikabändin tulevaisuuden on jo jonkin aikaa epäilty olevan vaakalaudalla. One Directionin ex-jäsen Zayn Malik jätti yhtyeen vuonna 2015 siirtyäkseen soolouralle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat