Räppäri sytetään tuleen Ulpun uudella musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Ulpun toukokuussa julkaistun Musta-kappaleen tuoreessa musiikkivideossa nähdään kuinka räppäri Pyhimys on sytytetty tuleen. Viivi Huuskan ohjaamalla musiikkivideolla Pyhimys, eli Mikko Kuoppala, on istutettu keskelle liekkejä, ja hän on itsekin kirjaimellisesti tulessa.

– Viivi on rohkea ja tyylikäs tekijä, joka ammentaa inspiraatiota rohkeasti alakulttuureista. Meillä synkkasi Viivin kanssa heti hyvin yhteen. Videosta tuli mahtava. Mikko suostui polttamiseen yllättävän helposti. Laitoin hänelle tekstarin: ”Moi, sopiiko että sytytän sut tuleen” ja mies kuittasi, että ”OK!”. Homma oli sitten siinä, Ulpu kertoo videostaan.

Kyseisessä kohtauksessa Musta-kappaleella vieraileva Pyhimys sytytettiin palamaan ammattilaistiimin voimin, sillä muuten kohtauksen tekeminen olisi ollut hengenvaarallista. Ulpu työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.