Google Mapsin reittipalvelu mullistui – uusi ominaisuus viimein mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Google Maps -karttapalvelu on epäilemättä korvannut monilta erillisen gprs-navigaattorin tarpeen. Nyt palveluun on tullut uusi, erityisesti monien paljon matkailua harrastavien toivoma ominaisuus.

Googlen karttapalvelu antaa nyt lisätä useita pysähdyksiä suunnitellulle reitille. Aikaisemmin matkaan on ollut mahdollista lisätä vain yksi välipysähdys. Uudistuksen myötä matkan eri vaiheita on entistä helpompi suunnitella etukäteen Google Mapsin avulla.

Uutta karttapalvelussa on myös päivitettävä aikajana. Käyttäjät voivat selata Google Maps -historiaansa ja käyttää palvelua matkapäiväkirjan tapaan. Google Mapsin blogin mukaan uudistukset ovat jo mukana palvelun Android-version uusimmassa versiossa. iOS-käyttäjät joutuvat odottamaan niitä vielä hetken.