Kim Kardashianin takapuoli hyökkää musiikkivideolla – Sum 41 palaa näyttävästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

2000-luvun alussa varttuneet saattavat muistaa Sum 41 -nimisen pop-punk -yhtyeen, jonka kappaleet soivat runsaasti MTV:llä Blink 182:n vanavedessä. Nyt kanadalaisyhtye on tehnyt paluun uuden singlen voimin.

Fake My Own Death -video on herättänyt huomiota videonsa ansiosta. Videolla erilaiset internet-meemit hyökkäävät kaupunkiin Sum 41:n soittaessa kadulla. Videolla vilahtavat niin Kim Kardashianin takapuoli, Snapchatin filttereitä, Emojit, Angry Birdsit kuin Game of Thrones -hahmotkin.

Yhtye pyrkii siis meemitäyteisellä ja runsaasti some-viittauksia sisältävällä videollaan selkeästi herättämään Y-sukupolven huomion. Sum 41:n uusi 13 Voices -albumi julkaistaan lokakuussa. Fat Lip ja Hell Song -kappaleistaan tunnetun yhteen kitaristilaulaja Deryck Whibley muistetaan myös kanadalaispoppari Avril Lavignen ex-poikaystävänä.