10 parasta maata rakkauden löytämiseen: ”Täällä todennäköisintä!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkut voivat rakkauden löytääkseen etsiä tietoa siitä mistä treffeillä kannattaisi puhua, miten ensitapaamiseen tulisi pukeutua ja mistä sen oikean voisi löytää. Nyt uuden kyselyn avulla on myös selvitetty missä maassa rakkauden löytäminen on kaikista todennäköisintä ja helpointa.

U.S. News & World Report on listannut parhaat maat, joissa nuoret aikuiset löytävät helpoiten rakkauden. Maat, joissa kumppanin löytäminen ja treffeille pääseminen olivat vastaajien mielestä helpoimpia, rankattiin viidessä kategoriassa korkeimmalle.

Parhaat maat treffailuun saivat korkeimmat pisteet ystävällisyydessä, hauskuudessa, seksikkyydessä, luotettavuudessa ja lähestyttävyydessä. Kumppanin löytämisen suhteen parhaat maat asua olivat Business Insider -sivuston mukaan:

1. Brasilia2. Italia3. Espanja4. Australia5. Uusi-Seelanti6. Kanada7. Thaimaa8. Hollanti9. Ranska10. Meksiko