Kaksi koiraa ja siili parhaat ystävät – nousivat nettijulkkiksiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä sosiaalisen median kautta löydetään epätavallisia tarinoita eläinystävyksistä, joissa eri eläinlajien edustajat ovat löytäneet toisensa. Nyt Instagramissa ihmisiä ihastuttaa kolme kaverusta, joihin kuuluu kaksi mäyräkoiraa ja yksi siili.

Mäyräkoirat Peanut ja Maya ovat muodostaneet hellyttävän ystävyyssuhteen Minnie-nimisen valkoisen siilin kanssa. Kolmikko tekee kaiken yhdessä, mikä aiheuttaakin välillä hieman kinastelua Minnien käydessä koirien herkuilla ja ruokakipoilla.

Kolmikko leikkii yhdessä, nukkuu sekä kylpee, minkä vuoksi suloinen näky saakin omistajan olemaan jatkuvasti valppaana kameransa kanssa. Kolmikon puuhasteluja seuraa mayathesausage-nimisellä Instagram-tilillä jo yli 30.600 käyttäjää.