Nainen tatuoi kulmakarvansa – riemu repesi internetissä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Berliinissä asuvan Mandy Lamrinin ottama tatuointi on jakanut ihmisten mielipiteet sosiaalisessa mediassa. Baarimikkona työskentelevä Mandy oli nimittäin tatuoinut piirretyt kulmakarvansa. Lamrini julkaisi lopputuloksesta kuvan ja kertoi olevansa ylpeä uusista kulmakarvoistaan.

Daily Mail -lehden mukaan Mandyn kuva sai ristiriitaisen vastaanoton, sillä monien Mandyn ystävien mielestä lopputulos oli liian epäluonnollinen heidän makuunsa. Pian sen jälkeen Lamrinin kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Mandyn kuvasta on tehty useita nettimemejä. Lamrini on ollut yllättynyt kuvansa saamasta huomiosta ja sen aiheuttamasta reaktiosta. Monet kommenteista ovat olleet ilkeitä ja loukkaavia. Nainen ei ole kuitenkaan antanut ilkeiden kommenttien lannistaa ja hän on myös itse jakanut omia nettimemejään. Neitokainen on puolustautunut kertomalla, että hän on tyytyväinen ulkonäköönsä ja hän tuntee olonsa nyt paljon kauniimmaksi kuin aiemmin.