Pariskunta meni naimisiin akvaariossa – häät pinnan alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin ja Crystal Reynolds halusivat hääjuhlistaan vielä tavanomaisempaa ikimuistoiset. Kirkkoseremonian sijaan amerikkalaispariskunta päätti solmia liiton erittäin kosteissa merkeissä. Hääpari vihittiin sunnuntaina Georgia Aquariumin merieläinpuistossa sijaitsevassa Ocean Voyager -akvaariotankissa.

23 miljoonan litran tankissa elää muun muassa valashaita, rauskuja ja monenlaisia pienempiä kaloja, jotka toimivat seremonian todistajina sukulaisten ja ystävien ohella.

– Emme olisi koskaan ajatelleet menevämme naimisiin akvaariossa. Siinä kuitenkin yhdistyi rakkautemme sukellusta ja toisiamme kohtaan, Crystal kertoi tiedotteessa Today-uutissivuston mukaan.

Vihkimisen jälkeen Justin ja Crystal tanssivat tietenkin häävalssin. Myös tämä tapahtui luonnollisesti veden syvyyksissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat