Äiti järjesti tyttären 16-vuotisbileet – viinaa, seksiä ja huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhempien vastuulla on kasvattaa lapsistaan yhteiskuntakelpoisia kansalaisia. Georgiassa asuvalla Rachel Lehnardtilla oli hieman tavallista rennompi tyyli järjestää 16-vuotiaalle tyttärelleen syntymäpäiväbileet. 35-vuotias äiti sai juhlien takia kuusi vuotta ehdollista vankeutta.

Lehnardt järjesti tyttönsä syntymäpäiväjuhlat viime vuonna. Bileissä juotiin alkoholia ja poltettiin kannabista. Sen lisäksi äiti järjesti Twister-pelisession, jonka osallistujat olivat olleet alasti. Lopulta nainen harrasti seksiä bileisiin osallistuneiden teinien kanssa – mukaanlukien tytön poikaystävän kanssa.

Äiti oli tunnustanut tekonsa AA-liikkeen tukihenkilölle. Naisen viisi lasta huostaanotettiin ja hän sai 600 dollarin sakot. Lisäksi rietas äiti joutuu osallistumaan pakolliseen vieroitushoitoon, WRDW-uutiskanava kertoo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat