Äiti järjesti tyttären 16-vuotisbileet – viinaa, seksiä ja huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhempien vastuulla on kasvattaa lapsistaan yhteiskuntakelpoisia kansalaisia. Georgiassa asuvalla Rachel Lehnardtilla oli hieman tavallista rennompi tyyli järjestää 16-vuotiaalle tyttärelleen syntymäpäiväbileet. 35-vuotias äiti sai juhlien takia kuusi vuotta ehdollista vankeutta.

Lehnardt järjesti tyttönsä syntymäpäiväjuhlat viime vuonna. Bileissä juotiin alkoholia ja poltettiin kannabista. Sen lisäksi äiti järjesti Twister-pelisession, jonka osallistujat olivat olleet alasti. Lopulta nainen harrasti seksiä bileisiin osallistuneiden teinien kanssa – mukaanlukien tytön poikaystävän kanssa.

Äiti oli tunnustanut tekonsa AA-liikkeen tukihenkilölle. Naisen viisi lasta huostaanotettiin ja hän sai 600 dollarin sakot. Lisäksi rietas äiti joutuu osallistumaan pakolliseen vieroitushoitoon, WRDW-uutiskanava kertoo.