Kuuro tyttö sai kuuron koiranpennun – täydellinen parivaljakko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walter-niminen sekarotuinen koira oli kuuro jo syntyessään. Koiraa kuuloaistin puuttuminen ei kuitenkaan tuntunut juuri haittaavan. Pennusta lähtien oli selvää, että Walter nauttii leikkimisestä, ihmisten seurasta ja elämästään samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin koira.

Walter löysi elämänsä kodin täydellisestä perheestä. Perheen tytär Julia on myös kuuro, ja tytöstä ja koirasta muodostui heti erottamattomat ystävykset. Äiti oli löytänyt kuuron Walterin, ja pitäessään koiraa ensimmäistä kertaa sylissään hän tiesi, että koira ja Julia tulisivat olemaan täydellisiä toisilleen.

Walter ja Julia nauttivat yhdessä leikkimisestä. Julia on alkanut opettamaan Walterille käskyjä viittomakielellä, ja koira oppiikin viittomakieltä joka päivä lisää. Julia on puolestaan äidin mukaan oppinut Walterilta aivan uudenlaista rakkautta muodostamalla ainutlaatuisen yhteyden koiran kanssa.