Naisen takapuoli ilmestyi NASAn Twitteriin – tämä ei ole taivaankappale!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

NASAn Kepler-luotain laukaistiin avaruuteen vuonna 2009, tarkoituksenaan etsiä maailmankaikkeudesta maata muistuttavia planeettoja. Taannoin luotaimen omalle Twitter-tilille ilmestyi kuitenkin kuva hieman toisenlaisesta pyöreän muotoisesta asiasta.

Keplerin Twitter-tili joutui hakkerin hyökkäyksen kohteeksi. Iskun seurauksena tilin nimi sekä profiilikuva vaihdettiin ja sivulla mainostettiin nyt aikuisviihdesivustoa. Twitter-tilillä vierailijoita odotti avaruusaiheisten otosten sijaan kuva naisen takapuolesta.

Hakkeri-isku noteerattiin nopeasti, ja pian Keplerin tili oli jälleen ennallaan. NASA julkaisi tilillä viestin, jossa yllättävää käännettä kommentoitiin.

– Tilimme joutui väliaikaisesti kaapatuksi. Nyt kaikki on jälleen ennallaan, ja olemme valmiita kertomaan uusista löydöistä, twiitissä luki.