Näissä pikkuhousuissa näkyy mirri – kirjaimellisesti!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauas on tultu ajasta, jolloin naiset käyttivät alushousuina pelkästään valkoisia puuvillapöksyjä. Nykyään naisille on olemassa monenlaisia alushousumalleja, joista neitokaiset voivat valita itselleen parhaimmat. Esimerkiksi näyttelijä Sara Barrett teki niin viime viikolla.

Splash
Splash

Nyt netissä esitellään naisten pikkupöksyt, joissa on etumuksessa kuva kissan päästä. Maukuvan mirrin kuva osuu juuri sopivasti naisen haaroväliin ja näyttää siltä, kuin eläin kurkistelisi salaisesta piilopaikastaan. Kuvan on julkaissut Jackson Parr.

Alusvaatteita käytetään häveliäisyys- ja soveliaisuussyistä ja niiden pääasiallisin tarkoitus on suojata sukupuolielimiä. Naisten alushousuja kutsutaan yleensä pikkuhousuiksi. Vanhimmat tunnetut alushousut ovat 1400-luvulta Itävallan Tirolista.