Princen ex-bändi tekee paluun – tribuuttikeikkoja Princen muistoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suurimpiin poptähtiin lukeutunut Prince menehtyi 21. huhtikuuta kotonaan, Minnesotan Chanhassenissa. Nyt artistin vanha bändi on tekemässä paluuta keikkalavoilla tribuuttikeikan merekissä.

The Revolution nousee 2. ja 3. syyskuuta Minneapolisin First Avenue -konserttipaikan lavalle. Yhtyeen comebackissa ovat mukana Brown Mark, Bobby Z., Wendy Melvoin, Lisa Coleman ja Matt Fink, sekä vierailevina tähtinä yhtyeen vuonna 1983 jättänyt Dez Dickerson ja Andre Cymone.

Prince esiintyi The Revolution -yhtyeen kanssa vuosina 1979-1986. Yhtye oli mukana muun muassa Purple Rain -kiertueella. Paluukeikkojen esiintymispaikkana toimiva First Avenue oli tärkeässä osassa Princen vuonna 1984 ilmestyneessä Purple Rain -elokuvassa.