Superauto Aston Martin AM-RB 001 paljastettiin – hintalappu 3 000 000 euroa

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bondin kulkupelinä viime vuosina tutuksi tullut perinteinen brittiläinen luksusautomerkki Aston Martin on esitellyt tuoteperheensä uuden lippulaivan. Aston Martin AM-RB 001 ei sovi ihan jokaisen automiehen kukkarolle, sillä sen hinta asettuu noin kolmen miljoonan euron paikkeille.

Auto on suunniteltu ja toteutettu Aston Martinin ja Red Bull -formulatallin kanssa, ja kyseessä on ensimmäinen Red Bull -tiimin suunnittelija Adrian Neweyn katukäyttöön tarkoittama auto. Luksusauton on määrä olla historian nopein ja teknisesti edistynein Aston Martin.

Autoja valmistetaan vain 99 kappaletta. Superrikkaat asiakkaat saivat nähdä auton ennakkoon Monacon GP-kisan yhteydessä, mutta tavallisille kansalaisille auto esiteltiin vasta nyt. Tässä vaiheessa olemassa on vain konsepti, ja ensimmäinen prototyyppi valmistuu ajokuntoon vuoden 2017 kesäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash