Huippumalli terveelliset banaanipannukakut – näin ne tehdään!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokin aika sitten ihmisiä villitsi helppo ja terveellinen pannukakkuresepti, johon tuli vain banaania ja kananmunia. Monet alkoivat tekemään helposta reseptistä hieman monimutkaisempaa lisäämällä siihen omia pieniä muutoksiaan.

Nyt huippumalli Karlie Kloss näyttää miten hän tapaa valmistaa herkulliset ja terveelliset pannukakut.

Kloss käyttää taikinapohjaan yhden banaanin, kananmunan ja kaurahiutaleita. Aluksi banaani muussataan haarukalla ja sekoitetaan kananmunan kanssa kulhossa. Tämän jälkeen taikinapohjaan lisätään vielä pari lusikallista kaurahiutaleita. Oman käänteensä reseptiin Kloss tekee lisäämällä taikinaan vielä hieman vaniljauutetta ja kanelia.

Kloss paistaa pannukakuista pieniä, koska siten ne on helpompi kääntää ja ne kypsyvät nopeammin. Malli käyttää paistamiseen kookosöljyä, jota hän kertoo käyttävänsä myös vartaloonsa. Lopuksi malli ripottelee pannukakkujen päälle vielä mansikoita, mustikoita ja kunnon lorauksen vaahterasiirappia.