Maailman komein vanki sekoitti taas naisten päät – selfie oman pojan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ympäri maailmaa ovat menneet sekaisin Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, joka nousi uutisotsikoihin pidätyskuvansa ansiosta. Fotogeeninen mies sai pidätyskuvansa ansiosta vankilassa ollessaan rahakkaan sopimuksen mallitoimistosta. Nyt mies on vapautunut vankilasta ja nauttii joka hetkestä täysin rinnoin.

Jeremy Meeks on saanut Instagram-sivuilleen julkaisemilla kuvilla naiset sekaisin. Kuvissa mies on nauttinut vapaudestaan ja ajastaan perheensä kanssa. Miehen kuvat ovat toinen toistaan seksikkäimpiä, mutta kuitenkin kaikista viattomin kuva on saanut naiset eniten hullaantumaan.

Viimeisimmässä kuvassaan Jeremy Meeks poseeraa poikansa kanssa. Poika on kuvassa isänsä sylissä, ja Meeks on nimennyt kuvan vain yhdellä aihetunnisteella kirjoittaessaan kuvatekstiin #minime. Kuva sai nopeasti yli 400 ylistävää kommenttia, jotka ovat lähinnä naispuolisilta seuraajilta.

#minime

Kuva, jonka JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) julkaisi

#freedom

Kuva, jonka JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) julkaisi

#chillin #poolside

Kuva, jonka JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) julkaisi

#blessed

Kuva, jonka JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) julkaisi

#firstdayofsummer #bayarea

Video, jonka JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) julkaisi