Tähän on tultu! Nainen tulosti 15 sivua Facebook-kommentteja lukeakseen ne metrossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helposti mukana kulkevat tabletit ja älypuhelimet ovat monissa tapauksissa tehneet tulostimet tarpeettomiksi. Twitterissä jaettu kuva osoittaa kuitenkin joidenkin ihmisten luottavan edelleen tulostettuun paperiin – jopa selaillessaan sosiaalista mediaa.

Entertainment Weekly -lehden toimittaja Alex Steinman twiittasi kuvan metrossa istuvasta naisesta, joka lukee keskittyneen oloisena kädessään olevaa paperinippua. Alexin mukaan kyseessä oli 15 sivun verran Facebook-kommentteja.

Ehkä metrossa oli huono verkkoyhteys, tai ehkä nainen tuijottaa mielummin paperia kuin älylaitteen näyttöä. Olipa syy mikä tahansa, ilmeisesti kommentit olivat niin viihdyttäviä että naisen täytyi tulostaa niitä usean liuskan verran.