Star Trek -hahmo tulee kaapista uudessa elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avaruusalus USS Enterprisen miehistön seikkailut jatkuvat tänä kesänä ensi-iltansa saavassa Star Trek Beyon -elokuvassa. Nyt elokuvassa Hikaru Sulua esittävä John Cho on paljastanut, että hänen hahmonsa tulee ulos kaapista uudessa elokuvassa.

Star Trek Beyond -elokuvassa tullaan näkemään Sulun miespuolinen puoliso ja pariskunnan tytär. Herald Sun -lehden mukaan kyseessä on käsikirjoittaja Simon Peggin ja ohjaaja Justin Linin päätös.

Hahmon seksuaali-identiteetin paljastamisella halutaan osoittaa kunniaa alkuperäisessä Star Trek -sarjassa Sulua esittäneelle George Takeille. Vuonna 2005 julkisuudessa kaapista ulos tullut Takei tunnetaan HLBT-aktivistina.

– Pidin lähestymistavasta. Hahmon homoudesta ei tehdä isoa asiaa, John Cho kuvailee.

Alkuperäinen Star Trek -sarja oli aikaansa edellä, sillä siinä muun muassa nähtiin ensimmäinen Yhdysvaltojen television tummaihoisen ja valkoihoisen näyttelijän suudelma. Julkihomoja hahmoja Star Trekissä ei ole kuitenkaan juurikaan nähty sen pitkän historian aikana.

Uusimmat