Venäjän Leonardo DiCaprio mainostaa vodkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla kohistiin alkuvuodessa Roman Burtsev -nimisestä venäläisestä poliisista, jonka huomattiin olevan Oscar-voittaja Leonardo DiCaprion kaksoisolento. Mies sai julkisuuden myötä nopeasti televisiosopimuksen, ja nyt hän tähdittää venäläistä vodkamainosta.

Humoristisessa mainoksessa vitsaillaan Burtsevin ja DiCaprion yhdennäköisyydellä. Videolla älypuhelimeen puhuva, nopeasti katsottuna Hollywood-tähden näköinen mies ajaa kalliin näköistä autoa näyttävän mallin istuessa pelkääjän paikalla. Pian on kuitenkin selvää, että kalliin näköiset asiat ovat tosiasiassa väärennöksiä.

Video vihjaa Pyat Ozer -vodkan olevan sen sijaan täysin aitoa. Lopussa Roman Burtsev soutaa kohti auringonlaskua rannalle jääneen vihaisen mallikaunottaren heittäessä korkokenkänsä häntä kohti.