Eros Ramazzottin tyttärestä varttui 19-vuotias bikinihottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu italialainen supertähti Eros Ramazzotti on urallaan valloittanut miljoonien naisten sydämet, mutta tulevaisuudessa hänen tyttärensä voi tehdä saman miehille. Aurora Ramazzotti on nimittäin varttunut monien Eros-fanien muistamasta söpöstä pikkutytöstä jo todelliseksi bikinikaunottareksi.

19-vuotias Aurora Ramazzotti kuvattiin eilen viettämässä vapaapäiväänsä Pohjois-Italian rantakaupungissa Forte dei Marmissa. Ystäviensä kanssa auringosta nauttinut poptähden tytär ei ole aiemmin paistatellut parrasvaloissa, mutta jatkossa häntä tultaneen näkemään ainakin paparazzien otoksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat