Benjamin levytti suositun espanjalaisyhtyeen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Benjaminin uusin single on Fingerprints-albumilta löytyvä Man On The Moon, jolla on mukana espanjalainen tyttöbändi Sweet California. Benjamin on innnoissaan yhteistyöstä Suomessakin käväisseen kolmikon kanssa.

– Man On The Moon on ensimmäinen biisini, jolla on mukana toinen artisti. Olen tosi otettu siitä, että Espanjan suosituin tyttöbändi Sweet California halusi lähteä mukaan kappaleelle. Biisistä on tullut uskomatonta palautetta faneilta niin Suomessa kuin Espanjassakin, Benjamin kertoo.

Benjamin on kovassa nosteessa Espanjassa. Huhtikuussa hänen debyyttialbuminsa Fingerprints nousi suoraan kolmanneksi Espanjan albumilistalla. Kesäkuun alussa Benjamin teki ensimmäiset omat klubikeikkansa Madridissa, Valenciassa ja Barcelonassa. Benjamin on esiintynyt Espanjassa kymmenisen kertaa, muun muassa viime vuoden lopussa 15.000 ihmisen edessä Coca Cola Music Experience -konsertissa Madridissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat