Halle Berry sai puoli miljoonaa seuraajaa – julkaisi viettelevän bikinikuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halle Berry liittyi maaliskuussa muiden tähtien tavoin sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan, ja perusti itselleen Instagram-tilin. Nainen sai ensimmäisen päivän aikana tililleen jo lähes 150.000 seuraajaa, ja luku on kasvanut tähän päivään mennessä jo yli puoleen miljoonaan.

Halle Berry on juhlistanut yli puolen miljoonan seuraajan täyttymistä viettelevällä bikinikuvalla. Kuvassa 49-vuotias näyttelijätär on meressä kauniit mustat bikinit yllään. Berry esittelee upeaa vartaloaan bikineissä, joissa on paljon näyttäviä naruilla tehtyjä yksityiskohtia.

Halle Berry on liittymisestään lähtien pitänyt seuraajansa tyytyväisinä. Berryn kanava on taiteellinen ja kokonaisuudessaan kuin harkitusti kasaan koottu albumillinen kuvia. Useat kuvat tuntuvat taitavien valokuvaajien ottamilta ja ovat todella kaunista katseltavaa.