Kylie Jenner myy lähes tyhjiä huulikiiltoja – murskatuomiot leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner lanseerasi oman Kylie Cosmetics -meikkisarjan, josta eniten huomiota ovat saaneet todella kysytyt huulikiillot. Huulikiiltojen lanseeraaminen ei kuitenkaan ole sujunut täysin ongelmitta. Aiemmin ongelmana oli huonot huulikiiltosudit, sen jälkeen toimitus ja nyt puolityhjät pakkaukset.

Daily Mail -lehden mukaan huulikiiltopakkaukset saapuivat aiemmin tilaajille täysin tyhjinä. Tällöin yritys syytti varkaita, jotka poistaisivat laatikoiden sisällön todella halutusta tuotteesta jossain vaiheessa toimituksen aikana. Nyt uudet metalliset huulikiillot ovat löytäneet uusille omistajilleen, mutta tällä kerralla huulikiiltotuubit ovat olleet lähes tyhjiä.

Jo useampi kauneustuotteita ja kosmetiikkaa arvioiva videobloggaaja on tehnyt videon kysytystä metallisesta KyMajesty-huulikiillosta, joka on osoittautunut pettymykseksi. Suositut bloggaajat ovat joutuneet pettymään avattuaan tuotteen huomattuaan, että huulikiiltotuubi on ollutkin lähes tyhjä.

Tuotteessa on ollut muitakin ongelmia peittävyyden kanssa, mutta lähes tyhjät pakkaukset ovat kuitenkin olleet ongelmista suurin tällä hetkellä. Kun bloggaajat sutivat huulikiillon pintaa putkilon sisältä puhtaaksi voidaan huomata, että tuotetta ei ole kuin pohjalla parin senttimetrin verran.