Näin näyttävästi Yhdysvallat juhli itsenäisyyspäivää – rakettiloistoa Los Angelesista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa juhlittiin äskettäin itsenäisyyspäivää 4. heinäkuuta. Itsenäisyyspäivän juhlintaan kuuluvat oleellisesti juhla-aterioiden nauttiminen, paraatien katsominen sekä ilotulitusrakettien ampuminen.

Valokuvaaja Chris Pritchard on julkaissut Facebookissa time lapse -tekniikalla kuvatun videon Los Angelesin kaupunkinäkymästä. Videolla räjähtelee useita raketteja kaupungin yllä aina pilvenpiirtäjien täyttämästä Downtownista Hollywoodin asuinalueelle saakka. Valoloisto ja jytinä täyttävät taivaan.

Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää on juhlittu vuodesta 1776. Tällöin Yhdysvaltain kongressi hyväksyi itsenäisyysjulistuksen. Näyttävimmät ilotulitukset järjestetään maan pääkaupungissa Washingtonissa.