Upea timelapse-video – näin upea on Albania kauneimmillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Upeita aurinkoisia lomakohteita etsivien ei tarvitse välttämättä matkustaa Euroopan ulkopuolelle. Kreikan rajanaapurina sijaitseva Albania on usein jäänyt muiden välimeren maiden varjoon, mutta viime vuosina yhä useammat ovat löytäneet kauniin maan taian.

Youtuben Little Big World -kanavalla on julkaistu näyttävä time lapse -video, jossa päästään tutustumaan Albaniaan. Video vie katsojan niin maan aurinkoisille uimarannoille, kuin Beiratin, Gjirokasterin kaltaisiin, UNESCOn maailmanperontökohteisiin kuuluviin historiallisiin kaupunkeihin.

Little Big Worldin mukaan Albania oli pitkään Euroopan tarkoin varjeltu salaisuus reppureissaajien keskuudessa. Upean time lapse -videon loi Spoonfilm-tuotantoyhtiön Joerg Daiber.