Opiskelija kyllästyi tupakansavuun – rakensi henkilökohtaisen tuuletusjärjestelmän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa sisätiloissa tupakointi on lähes poikkeuksetta kiellettyä, mutta ilmeisesti Kiinan Nanningissa ilmapiiri on toisenlainen. Eräs paikallinen opiskelija nimittäin kyllästyi hengittämään kämppäkavereidensa tupakansavua. Hän päätti turvautua kekseliäisyyteensä saadakseen raitista ilmaa opiskelijasolussaan.

Kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa Shandianzhililiang-nimellä esiintyvä 26-vuotias valmisti itselleen henkilökohtaisen ilmastointijärjestelmän.

Hämmästyttävän näköinen viritelmä koostuu pahvista, jätesäkeistä ja pienikokoisesta tuulettimesta. Rocket News -sivuston mukaan raitis ilma kulkee ikkunasta jätesäkkien muodostaman putken kautta nuoren miehen päässä olevaan laatikkoon. Shandianzhililiang jakoi kuvia keksinnöstään Weibo-sivullaan.