Selena Gomez skippasi Taylor Swiftin juhlat – järjesti omat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selena Gomez on ollut hyvin näyttävästi yksi Taylor Swiftin lähimpään kaveripiiriin kuuluvista nuorista naisista. Taylor Swift järjesti itsenäisyyspäivänä isot juhlat omalla kartanollaan, jonne saapui paljon tunnettuja henkilöitä. Gomez ei kuitenkaan saapunut paikalle, koska hän halusi järjestää omat juhlat.

Selena Gomez järjesti suurelle juhlakansalle omat bileet itsenäisyyspäivänä. Gomez oli innoissaan juhlien emännän roolista, mikä kävi ilmi naisen julkaisemasta videosta. Videolla Gomez kävelee vieraidensa ohi takapihan uima-altaalle, jonne hän kaatuu selkä edellä täydet meikit kasvoillaan.

Gomez julkaisi juhlista myös Snapchat-videon, joka on saanut pienen kohun aikaiseksi. Juhlissa kuvatulla videolla vierailla ja Gomezilla on sädetikut käsissään ja he laulavat ja tanssivat Katy Perryn Fireworks-kappaleen tahtiin. Katy Perrylla ja Gomezin parhaalla ystävällä Taylor Swiftillä on ollut julkisesti riitaa, minkä vuoksi Gomezin video tuntui monien mielestä omituiselta.

hostess vibes. Happy 4th everyone!

Video, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi

Baby you're a firework?? #selenagomez @selenagomez

Video, jonka Selena Gomez Snapchats ♡ (@selenasnapchats) julkaisi