Tuore äiti jakoi sensuroimattoman kuvan – tällaista äitiys on

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä voi olla erilaisia käsityksiä synnyttämisestä, mutta vain sen kokeneet ihmiset tietävät kunnolla mitä se on. Amanda Bacon -niminen nainen sai juuri lapsen ja halusi jakaa kuvan asiasta, josta hänen mielestään ei puhuta tarpeeksi. Bacon jakoi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa hänellä on vaipat jalassa.

Amanda Baconin mielestä synnytys on kaunis asia, mutta sen yksityiskohtia kaunistellaan kuitenkin liikaa eikä niistä puhuta tarpeeksi. Baconin mies oli ottanut synnytyksen jälkeen hauskan kuvan, jossa hän istuu vastasyntynyt vauva sylissään vaimon seisoessa hieman kauempana. Kuvasta pystyy näkemään, että Baconilla on suuret vaipat jalassaan.

Nainen ihmettelee eniten sitä minkä vuoksi synnytyksen jälkeisestä ajasta ei puhuta tarpeeksi. Ihmiset antavat erilaisen kuvan muille sosiaalisen median kautta, mutta tällä kerralla tuore äiti halusi näyttää lapsen saamisesta juuri tämän. Naisen mielestä mikään ei toivota tervetulleeksi äitiyteen samalla tavalla kuin pehmoinen vauva ja suuri äidille puettava vaippa.