Alkoholia ilman juomalaseja? Kyllä onnistuu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesä on siemailun kulta-aikaa, kun grillibileet ja mökkireissut jalostetaan kosteammiksi kuningasjuomilla boolien, kuplivien ja oluiden muodossa. Nyt verkossa on julkaistu vinkkejä kuinka alkoholia voi tarjoilla tai nauttia ilman juomalaseja.

Vesimelonista voi helposti tehdä boolimaljan kovertamalla sen tyhjäksi. Myös ananakset ja kookospähkinät toimivat herkullisina ja näyttävinä juoma-astioina. Kurkusta voi puolestaan kaivertaa shottilaseja ja tarjoilla niistä vaikkapa krapula-aamun bloody maryja.

Alkoholin voi myös muuttaa syötävään muotoon jellyshottien tyyliin. Mikäli alkoholin ja liivatteen seoksen kaataa tyhjän hedelmän sisään, voi tarjolle panna herkullisia ja humalluttavia naposteltavia. Jellyshotteja voi tehdä esimerkiksi sitrushedelmien sisään, BuzzFeed vinkkaa.