Teinipoppari Bella unohti pukea paitansa Roomassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta. Viime aikoina Bella on muuttanut imagoaan aiempaa rajummaksi.

Neitokainen on kuvattu viime aikoina merkittävästi aikaisempaa rohkeammissa ja paljastavammissa asuissa, ja parhaillaan Roomassa ystäviensä kanssa lomaileva Bella ei lipsunut valitsemastaan tyylistä sielläkään. Poptähti kuvattiin nimittäin poistumassa illalliselta asussa, joka näyttää selvästi siltä kuin hän olisi unohtanut epähuomiossa paitansa kotiin.

18-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Thorne julkaisee itsestään runsaasti kuvia myös sosiaalisessa mediassa, ja kuvien perusteella hän on syystäkin ylpeä supermallin mitoissa olevasta vartalostaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash