Fergie teki upean paluun – julkkismaailman MILF:it musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut seitsemän vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta sai taannoin esikoisensa Axl Jack Duhamelin, jonka myötä Fergie vetäytyi julkisuudesta. Nyt nainen on tehnyt näyttävän paluun.

41-vuotias Fergie Duhamel on kolmevuotiaan pojan äiti. Hän julkaisi äskettäin kymmenen vuoden tauon jälkeen uuden sooloalbuminsa nimeltään Double Dutchess. Laulajatar antoi esimakua tulevasta levystä tuoreella sinkkulohkaisullaan, joka kantaa nimeä M.I.L.F.$.

Yhdysvaltalaisen Fergien tuoreella musiikkivideolla vilisee julkkismaailman kuumimpia äitejä. Mukana ovat muun muassa Chrissy Teigen, Ciara, Alessandra Ambrosio ja Kim Kardashian. Mediassa on kohistu jo siitä, että ainakin Kim Kardashianin figuuria olisi käsitelty videolle runsaalla otteella. Kardashian on kiistänyt väitteet.