Harry Styles piilotteli hiuksiaan – muodonmuutos suututti fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sensaatiomaisesta One Direction -poikabändistä tunnettu laulaja Harry Styles oli pitkään tunnettu yli hartioiden ulottuvista kiharista hiuksistaan, jotka valloittivat monen nuoren tytön sydämen. Poikabändin jäätyä määrittelemättömän pitkälle tauolle Styles päätti kuitenkin muuttaa tyyliään ja leikata hiukset pois.

Fanit järkyttyivät miehen tekemästä päätöksestä leikata hiukset, jotka hän kasvatti poikabändivuosiensa aikana. Hiusten leikkaamisesta on jo kaksi kuukautta, mutta mies ei ole julkaissut uudesta tyylistään vielä Instagramissa faneilleen yhtäkään kuvaa. Nyt Styles on kuitenkin nähty lyhyiden hiusten kanssa ulkona, minkä lisäksi hiukset vilahtivat laulajan Snapchat-julkaisussa.

Fanit jaksavat edelleen muistella miehen hulmuavia hiuksia. He eivät ole ottaneet 22-vuotiaan miehen muodonmuutosta ilolla vastaan, minkä fanit ovat osoittaneet sosiaalisessa mediassa kommentoidessaan kuvia. Vihaisten kommenttien vuoksi ei ole toisaalta ihmekään, että mies on pysytellyt uuden hiustyylinsä kanssa taka-alalla.