Kurt Cobainin kitara yhä tyttären exällä – ilmiriita miljoonien soittimesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen muusikko Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä ja kihlattunsa Isaiah Silvan kanssa. Pariskunta erosi keväällä.

Frances Bean Cobain ja hänen ex-aviomiehensä Isaiah Silva ovat joutuneet ilmiriitoihin eron jälkeen. Suurimpana syynä on Kurt Cobainin tyttären perimä miljoonaomaisuus, josta nainen ei haluaisi antaa penniäkään Silvalle. Kiistelyn kohteeksi on joutunut myös Kurt Cobainin vanha kitara, jonka arvoksi on arvioitu miljoona dollaria, TMZ uutisoi.

Frances Bean Cobain antoi kitaran Isaiah Silvalle häälahjaksi. Kitara on sama Martin D-18E -instrumentti, jota Kurt Cobain soitti legendaarisessa MTV Unplugged -esiintymisessä Nirvanan kanssa vuonna 1993. Kitaraa voidaan pitää Nirvana-fanien graalin maljana, joten ei sovi ihmetellä miksi eronnut nainen haluaa aarteensa takaisin. Nykyisin laulajanuraa tekevä 23-vuotias rokkimimmi Frances Bean Cobain haluaa, että Silvalla ei ole oikeutta myöskään hänen 450 miljoonan dollarin arvoiseen omaisuuteensa.

Sen sijaan Kurt Cobainin tytär on valmis maksamaan exälleen elatusapua. Pariskunta oli yhdessä viisi vuotta, eikä heillä ole lapsia. Francesin tiedetään viettävän runsaasti aikaa Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevalla Sunset Stripillä ja alueen klubeilla. Hän kertoo mielellään kaikille kenen tytär on.