Kylie Jenner Suomessa – julkaisi somessa videon yöttömästä yöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen nuori tähti on 18-vuotias Kylie Jenner, joka on ollut jo pitkään on-off -suhteessa artisti Tygan kanssa. Eilen illalla poikaystävä esiintyi Lahdessa Summer Up -tapahtumassa, jossa myös Kylie oli mukana. Superjulkkis näyttää tykästyneen Suomeen.

Kylie Jenner julkaisi eilen Snapchatissä videon Suomen yöttömästä yöstä, joka on näemmä syystäkin ihastuttanut julkkiskaunotarta. Muutaman sekunnin video on kuvattu auton ikkunasta moottoritieltä suunnasta päätellen ilmeisesti Helsingin ja Lahden välillä. Videon julkaistiin myös Jennerin fanisivuilla Instagramissa.


LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat