Margot Robbie epäili menestystään – paljasti varasuunnitelmansa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Margot Robbie on paljastanut, että elokuvatähteys ei ole ole ollut hänen ainoa haaveensa. Kaunotar on nimittäin unelmoinut urasta sukellusopettajana. 25-vuotias tähtönen kertoi, että työskentely trooppisessa turistikohteessa on aina kiehtonut häntä.

OK!-lehden haastattelussa Robbie paljasti, että hän olisi voinut kuvitella itsensä työskentelemässä sukellusopettajana jossain luonnonkauniissa rantakohteessa. Australialaiskaunotar rakastaa surffaamista, snorklaamista ja sukeltamista, joten ura niiden parissa olisi ollut hänelle luonnollinen valinta.

Margot kertoi, että hän on kuitenkin aina ollut omistautunut näyttelemiselle ja hän nauttii suuresti saamistaan mahdollisuuksista. Tähteys on vienyt mukanaan ja naiselle satelee jatkuvasti työtarjouksia. Mikäli Robbie päättää jonain päivänä vetäytyä näyttelemisestä, on hänellä selvä varasuunnitelma valmiina.

Today ⚓️

Kuva, jonka @margotrobbie julkaisi

I think I died and went to heaven @elnidoresorts

Kuva, jonka @margotrobbie julkaisi