Pilailija tekeytyi nörtiksi – freestyle-räppäsi kadulla tuntemattomille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BigDawsTv-kanavalla nähdään hauskoja videoita, joissa mies jekuttaa ihmisiä. Videot eivät ole yleensä pahansuopaisia ihmisten kustannuksella tehtyjä piloja vaan hyväntuulisia narautuksia. Mies kertookin kanavansa kuvauksessa, että hän haluaa tuoda ihmisistä parhaat puolet esiin.

Uudella videollaan mies on pukeutunut nörtiksi. Hänellä on paksulinssiset silmälasit, hiukset sivujakaukseen kammattuna, kissapaita ja korkealle vedetyt farkkushortsit yllään. Tällä varustuksella mies päätti lähteä kadulle etsimään sellaisia ihmisiä, jotka haluaisivat kuulla freestyle-räppiä hänen esittämänään.

Mies pysäytteli kadulla ihmisiä ja pyysi heitä kuuntelemaan hänen freestyle-räppiesityksensä. Hän pyysi ohikulkijaa kertomaan jonkin sanan, joka miehen tuli sisällyttää räppiinsä. Ohikulkijat katsoivat miestä aluksi hieman erikoisesti, mutta ilmeet muuttuivat nopeasti miehen aloitettua. Pilailija on oikeastaan melko hyvä ja keksi nokkelia riimejä, minkä vuoksi ohikulkijat päätyivätkin kehumaan miestä aina esityksen loputtua.